Algemene gegevens

Staanplaatsen: 139
Huuraccommodaties: 20

Camping Campéole Barberousse

Camping Campéole Barberousse in Gruissan is een middelgrote camping met zwembad in de Aude gelegen aan zee in de regio Occitanië. Camping Campéole Barberousse ligt op een rustige plek aan Port de Barbousse. De camping in Zuid-Frankrijk beschikt over verschillende luxe stacaravans met alles er op en er aan. Daarnaast heeft de camping ook nog velen kampeer-en camperplaatsen. De plaatsen zijn gescheiden door een heg en beschikken over elektriciteit en stroom. Voor de kleintjes zijn er verschillende speeltoestellen en een mooie waterspeeltuin. Daarnaast is er een snackbar, tafeltennistafel een jeu-de-boulesbaan en een gezamenlijke plek om in de avond met z’n allen lekker te bbq’en. 3 kilometer verderop bevind zich Gruissan Plage een mooi levendig en fijn zandstrand.

Omgeving Aude

Ontdek Gruissan, een charmant dorpje nabij Narbonne in de Aude, de thuishaven van de vissers en wijnbouwers van de Middellandse Zee. Het dorp ligt aan de voet van een indrukwekkend middeleeuws kasteel dat uittorent boven de typische, smalle winkelstraatjes.In de buurt kun je prachtig wandelen in de bergen, op de lange zandstranden en langs de vijvers en zoutmijnen. Bij het nabijgelegen, levendige strand van Gruissan en de jachthaven kun je lekker eten, winkelen en genieten van live optredens in de zomer. Deze dynamische badplaats aan de Middellandse Zee staat garant voor een gezellige vakantie waar wandelingen en uitstapjes centraal staan. Ben je op zoek naar een rustige, gezinsvriendelijke camping midden in de natuur? Kom dan naar camping Barberousse!

Boek Campéole Barberousse bij een van onze partners:

Campéole Barberousse

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Gruissan

Route de l’Ayrolle – CD 232, 11430 Gruissan

+33 (0)4 68 49 07 22
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.