Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 111

Campéole Côte Du Soleil

Campéole Côte Du Soleil in Sérignan is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad, 800 meter van de kust in de Hérault. De natuurcamping in Occitanië beschikt over camperplaatsen, kampeerplaatsen en lodge-tenten. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Campéole Côte Du Soleil animatie, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Hérault

In de omgeving van Campéole Côte Du Soleil aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën en een dagje strand vind je in Hérault interessante bezienswaardigheden. Verder is het zeker een aanrader om een kijkje ten menen op de Zuid-Franse dorps- en stadsfeesten en rond te lopen in de stadjes Narbonne, Béziers en Pézenas.

Campéole Côte Du Soleil

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Sérignan

Chemin des Pêcheurs, 34410 Sérignan

+33 (0)4 67 37 33 98
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.