Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 195
Huuraccommodaties: 201
Kampeerterrein: 20 ha

Camping Campéole Île des Papes

Campéole L’ile des Papes is een royale 4-sterrencamping aan een rivier in Villeneuve-lès-Avignon. De camping in de Languedoc-Roussillon is van alle vakantiegemakken voorzien. De camping biedt kampeerplaatsen met afbakening, met of zonder schaduw. Daarnaast kunt u ingerichte tenten, stacaravans, chalets en bungalows huren. Op de camping is een restaurant met een ruime menukaart aanwezig. Vers brood is ook gegarandeerd. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers. Voor de vakantieganger die er graag op uit gaat heeft de camping verschillende fietsroutes.

U kent vast het liedje wel ‘Sur le pont d’Avignon’? Deze kunt u daadwerkelijk bewonderen in het nabij gelegen Avignon. Maar mocht u in eerste instantie nog even op de camping blijven, dan is dat begrijpelijk. Er is vertier voor iedereen op Camping Île de Papes: een speeltuin, diverse sportterreinen, prachtige zwembaden (buitenbad en peuterbad), mini-golf, animatie voor jong en oud.

Camping bij Avignon

De in Zuid-Frankrijk gelegen camping biedt zon en bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden zijn zo talrijk, dat alleen een opsomming volstaat: de beroemde brug ‘Le Pont d’Avignon’, het Palais des Papes. In het plaatsje zelf: Villeneuve-lès-Avignon: La chartreuse, Fort St André, la Tour Philippe le Bel, la Collégiale Notre Dame en tenslotte het museum Musée Pierre de Luxembourg.

Vergeet niet tijdens uw verblijf op Campéole L’ile des Papes een bezoek te brengen aan een van de talrijke markten van de Provence. Seizoensfeesten zijn hier ook gebruikelijk, zoals Fête de la St Marc (wijn, Festival d’Avignon in juli), het feest van de aardbeien, lavendel, meloen, olijven en wijnen. Overige plaatsen: Le Pont du Gard, les Baux de Provence, la route des vins (Châteauneuf du Pape, Gigondas, Vaqueyras), Villages du Luberon, Fontaine de Vaucluse, Gordes, Roussillon, Nîmes, Arles, Orange, Vaison la Romaine, Mont Ventoux, les Alpilles, la Camargue, l’Ardèche, la Drôme provençale, etc.

We hebben de beste opties voor Campéole Île des Papes voor je op een rijtje gezet:

Campéole Île des Papes

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Villeneuve-lès-Avignon

1497, D780, 30400 Villeneuve-lès-Avignon, Avignon

0033 (0)4 90 15 15 90
Engels, Frans
april - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.