Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 80

Campéole La Dranse

Campéole La Dranse in Thonon-les-Bains is een middelgrote camping in de Haute-Savoie gelegen aan het meer van Genève in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De familiecamping in beschikt over camperplaatsen, kampeerplaatsen en bungalows. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Campéole La Dranse animatie, een bibliotheek, jeu-de-boulesveld, tafeltennistafel en een volleybalveld. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor families, zwemliefhebbers en natuurliefhebbers

Ontdek de Haute-Savoie

In de omgeving van Campéole La Dranse in het midden van Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën, wandelen, mountainbiken, surfen vind je in interessante bezienswaardigheden. Geniet van de zon en de energie-opwekkende elementen tussen Yvoire en Evian, leef je uit op het strand, of maak een trektocht door de Alpen. Geniet met z’n allen van de weldadige natuur bij het natuurreservaat Dranse. Verder kan je in het meer Lac Léman heerlijk vissen, zwemmen en ontspannen.

We hebben een aantal opties voor Campéole La Dranse voor je op een rijtje gezet:

Campéole La Dranse

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Thonon-les-Bains

100 Avenue de Saint-Disdille, 74200 Thonon-les-Bains

+33 (0)4 50 71 50 89
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.