Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 77

Camping La Grière

Camping La Grière in La Tranche-sur-Mer is een middelgrote camping in de Vendée gelegen aan zee. In een ongerepte, maritieme omgeving tussen Noirmoutier en Île-de-Ré. De familiecamping in Pays de la Loire beschikt over mooi ingerichte chalets en ruime camper- en kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Grière een leuk animatieprogramma en een speeltuin. Voor de sportliefhebbers is er een sportterrein, een tennisbaan, een jeu de boulesveld en een paar tafeltennistafels. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. In een dennenbos op enkele tientallen meters van de oceaan, is echt aan alles gedacht voor een à-la-carte-vakantie voor actievelingen, rustzoekers, gezinnen en vrienden.

Camping in de Vendée

In de omgeving van Camping La Grière Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Vendée interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de steden La Faute-sur-Mer en L’Aiguillon. Daarnaast is het een aanrader een bezoekje te brengen aan de pretparken O’gliss Park en Le Puy Fou of naar Indian Forest te gaan. Verder kan je op het strand heerlijk relaxen, watersporten beoefenen en strandvissen.

We hebben een aantal opties voor Campéole La Grière voor je op een rijtje gezet:

Campéole La Grière

Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Tranche-sur-Mer

62-64 boulevard du Maréchal de Lattre-de-Tassigny, 85360 La Tranche Sur Mer

+33 (0)2 51 30 40 07
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.