Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 69
Huuraccommodaties: 81
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Campéole Le Giessen

Camping Le Giessen in Bassemberg is een gezellige camping gelegen aan een riviertje in het departement Bas-Rhin in het hart van de regio Alsace aan de voet van de Vogezen. De camping is de ideale uitvalsbasis om de gastvrije omgeving met zijn prachtige natuur te ontdekken. De rustige camping heeft kampeerplaatsen met schaduw en zonder schaduw. Op camping Les Giessen is er de mogelijkheid tot het huren van stacaravans en ingerichte bungalow tenten. De camping beschikt over een speeltuin, sportterrein, verwarmd sanitair en jeu de boules veldje. In de omgeving ligt een zwemparadijs (te voet bereikbaar en gratis voor campinggasten) en tennisbaan. Georganiseerde activiteiten zoals pottenbakken, speurtochten en karaoke (alleen hoogseizoen). Op camping Le Giessen is een pizzeria en snackbar aanwezig. Op de camping kunt u terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want er is een wifi-punt.

Campingvakantie in de Elzas

Camping Le Giessen ligt aan de voet van de Vogezen. In de omgeving is voldoende te doen. Bezoek de fleurige Elzas dorpjes of de burchten en ontdek de wijnroute en wijngaarden. Leuke recreatie tips zijn het kasteel van Haut-Koenigsbourg, Straatsburg en zijn bijzondere erfgoed, Obernai, Sélestat, Colmar, de wijnroute en de bergkamroute De Mont Sainte-Odile.

We hebben de beste opties voor Campéole Le Giessen voor je op een rijtje gezet:

Campéole Le Giessen

Frankrijk Elzas Bas-Rhin Bassemberg

Route de Villé, 67220 Bassemberg

0033 (0)3 88 58 98 14
Duits, Engels, Frans
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.