Algemene gegevens

Staanplaatsen: 234
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage in Mèze is een rustige camping op 500 meter van het zandstrand en de haven in een regio die bekend staat om haar zeevruchten in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Een actieve camping met veel activiteiten voor kinderen en een mooi waterpark. Verblijf met familie of vrienden in een van de huuraccommodaties of neem uw eigen tent of caravan mee en plaats deze op een van de ruime kampeerplaatsen. Houdt u van luxe tijdens uw vakantie, maak dan gebruik van de water-, elektriciteit- afvalwateraansluiting bij uw kampeerplaats. Aan de bar op camping Beau Rivage kunt u elke ochtend genieten van een lekker ontbijt. Ook kunt u vers brood afhalen op de camping. In de zomermaanden kunnen kinderen meedoen aan de Kids Club, er is er eentje voor kinderen van 6 tot 10 jaar en een voor kinderen van 11 tot 15 jaar. ’s Middags zijn er volop activiteiten voor iedereen zoals sportieve toernooien, jeu de boules en volleybal. Swingen doet u ’s avonds tijdens de dansavond terwijl de kinderen de sterren van de hemel dansen in de kinderdisco. In het waterpark is het overdag heerlijk vertoeven, een waar plezier voor het hele gezin.

Rustige camping in de Hérault

Mèze is een typisch stadje aan zee waar u over de kades van het haventje kunt flaneren en de vissers kunt gadeslaan. De Hérault staat bekend om haar zeevruchten, dus deze mag u zeker niet missen. Naast watersporten zoals kitesurfen en duiken zijn er tal van andere dingen te beleven in de Languedoc-Roussillon. De wandel- en fietspaden nodigen uit om mooie tochtjes te maken en de omgeving te verkennen. De gotische kerk Saint Hilaire en de kapel Pénitents zijn een must voor de cultuur- en historieliefhebber.

Camping Beau Rivage

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Mèze

RD 613
34140 Mèze

+33 (0)4 67 43 81 48
Engels, Frans
half april - half september

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Veel te doen in de omgeving

    Camping gelegen aan Étang de Thau (Middellandse zee) en vlak bij (100m) het oude vissersdorp Méze, en een groot warenhuis. Mooie camping te midden van bloeiende Oleanders, Proper Sanitair en zwembad, veel te zien in de omgeving. En natuurlijk de oesters (Bouzigues), rechtstreeks uit het meer, vele betaalbare restaurants langs de haven. Er is ook een zuiderse donderdag- en zondagmarkt die de moeite is, en op zaterdag de markt in Pézenas, een dorp die U zeker moet bezoeken. Op vrijdag een Brocantemarkt in Marseillan.

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.