Camping Château de Chanteloup is een luxe kasteelcamping in het hart van Sarthe vlakbij het beroemde circuit van de 24 uur van Le Mans.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 22 ha

Camping Le Château de Chanteloup

Camping Château de Chanteloup is een luxe kasteelcamping in het hart van Sarthe vlakbij het beroemde circuit van de 24 uur van Le Mans. In de zomermaanden vertoeft u in één van de drie zwembaden met pierenbadje voor de allerkleinsten of geniet u van de zon op een luxe ligbedje. De ruime kampeerplaatsen bevinden zich in het bos en op open plekken en zijn in een kring opgesteld met uitzicht op het kasteel. Heerlijk als u wilt genieten van privacy, want u heeft alleen buren links en rechts naast u. Het zogenaamde ‘Dream Team’ van camping Le Château de Chanteloup organiseert leuke activiteiten en verschillende toernooien met als afsluiting een gratis drankje op het terras. Ontdek de Franse cultuur tijdens een van de muziek- en thema-avonden onder het genot van een lekker glas Franse wijn en heerlijke Franse kazen. Voor de kinderen staan er spelletjes en knutselmiddagen op het programma onder leiding van Engels, Nederlands en Frans sprekend personeel.

Kasteelcamping in het hart van Sarthe

Camping Le Château de Chanteloup is gelegen bij een meer waar u een hengeltje kunt uitgooien of gebruik kunt maken van de bootjes voor een tochtje op het water. Cultuurliefhebbers leven zich uit in deze mooie Franse regio met de talrijke kleine dorpjes, kerken en kathedralen. Kastelen ten overvloede in Sarthe, bezoek ook eens La Ferte-Bernard, ook wel het ‘Venetië van het Westen’ genoemd met haar prachtige kastelen.

We hebben een aantal opties voor Castel Le Château de Chanteloup voor je op een rijtje gezet:

Castel Le Château de Chanteloup

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Sillé-le-Philippe

72460 Sillé-le-Philippe

+33 (0)2 43 27 51 07
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin juni - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.