Algemene gegevens

Staanplaatsen: 270
Huuraccommodaties: 47
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 600 m

Camping Chantecler

Camping Chantecler is een mooie rustige camping met zwembad bij Aix-en-Provence in de geliefde streek de Provence in Zuid-Frankrijk. De camping biedt door groene hagen afgescheiden kampeerplaatsen en huuraccommodaties zoals chalets en stacaravans en is geschikt voor mindervaliden. Neem een verfrissende duik in het zwembad van camping Chantecler. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, sporterrein en zijn er enkele speeltoestellen. Maak kennis met de andere kampeerders tijdens de typisch Franse vrijetijdsbesteding ‘jeu de boules’. Begin de dag goed met heerlijk vers brood. Voor de kleine boodschapjes hoeft u camping Chantecler niet af. Heeft u even geen zin om te koken, dan biedt het restaurant of snackbar met afhaalmaaltijd zeker uitkomst.

Rustige camping bij Aix-en-Provence

Camping Chantecler ligt landelijk op 2km van het oude stadscentrum van het mooie Aix-en-Provence, vroeger de provinciestad van de Provence. In de directe omgeving kunnen prachtige wandel-, fiets- en paardrijtochten gemaakt worden. Een golfbaan met 18holes ligt op slechts 7km. De attractieparken Kiddy Parc en Indian Forest bieden een uitstapje voor het hele gezin. Of bezoek het ecomuseum in Aix-en-Provence. Een bezoekje aan Marseille (op 30km), het prachtige dorpje Cassis (70km) of Avignon met haar theaterfestival (op 80km) zijn zéker een aanrader. Of ontdek het prachtige natuurgebied ‘Les Calanques’ per boot of kano.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20,40 €24,00 €24,00 per dag
Extra persoon €6,30 €6,30 €7,50 per dag
Huisdier €3,60 €3,60 €4,20 per dag
Chalet Star €674,00 €674,00 €781,00 per week
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig

Camping Chantecler

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Aix-en-Provence

41 av. du Val St. André
13100 Aix-en-Provence

+33 (0)4 42 26 12 98
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
het hele jaar geopend

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.