Camping Club Lac De Bouzey in Sanchey is een terrassencamping gelegen aan een meer en vlakbij een zandstrand in de Vogezen in de Lorraine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 155
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 380 m

Camping Club Lac De Bouzey

Kawan Village Club Lac de Bouzey in Sanchey is een terrassencamping gelegen aan een meer en vlakbij een zandstrand in de Vogezen in de Lorraine. Het meer biedt tal van watersportactiviteiten en rondom vindt u een prachtige natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en gebouwd op terrassen. De ondergrond is gras en de plekken zijn afgebakend door middel van bomen, bosjes en hagen. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en waterpunten vindt u in de nabijheid. Er zijn sanitairblokken met individuele douches, een wasserette en een speciale ruimte voor baby’s en mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verblijven in een van de huuraccommodaties. Er zijn mobilhomes, bungalows en cottages die van alle gemakken zijn voorzien. De camping beschikt over een restaurant en een campingwinkel. Tijdens de zomermaanden worden er veel openluchtactiviteiten georganiseerd door Camping Club Lac de Bouzey. Geniet van een potje volleybal, boogschieten, jeu de boules, badminton, tennis en tafeltennis. In het zwembad kunt u aquagymlessen volgen en waterpolo. Neem een boekje mee en geniet van de zon op een van de ligstoelen rondom het zwembad. De allerkleinsten spetteren in het peuterbadje. Voor de kinderen is er een miniclub, een trampoline en een springkussen. In de avonden zorgt het animatieteam voor gezellige avonden met muziek en dans. Er is een discotheek en een bioscoop aanwezig.

Terrassencamping in de Vogezen

Rondom het meer bij Camping Club Lac de Bouzey kan men kanoën en kajakken, maar ook een hengeltje uitgooien en zwemmen in het water. Er zijn tal van boswandelingen te maken in de buurt om de flora en fauna van de Vogezen te ontdekken. Ook mountainbikeliefhebbers kijken hier hun ogen uit. De camping is het ideale uitgangspunt om de vele pittoreske dorpjes in de Vogezen en de Alsace te bezichtigen. Bezoek Nancy en Place Stanislas of een van de Romeinse overblijfselen die deze regio rijk is. Een gezellig uitstapje met het hele gezin maakt u naar een van de dierenparken, het Automobielmuseum of la Cité de l’image à Epinal.

We hebben een aantal opties voor Camping Club Lac De Bouzey voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €20 €30 per nacht
Extra persoon €7 €8 €11 per dag
Kind 4 -12 jaar €5 €6 €8 per dag
Huisdieren €1 €2 €4 per dag
Cottage 6 personen VIP Sumba €110 €120 €160 per nacht
Cottage 6 personen Flores €70 €80 €120 per nacht
Cottage 6 personen ZEN €100 €110 €150 per nacht
  • Kampeerplaats: o.b.v. 2 personen met voertuig en caravan, camper of tent.

Camping Club Lac De Bouzey

Frankrijk Lorraine Vogezen Sanchey

19 rue Lac, 88390 SANCHEY

+33 (0)3 29 82 49 41
Deens, Engels, Frans, Nederlands
begin februari - eind december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.