Algemene gegevens

Staanplaatsen: 88
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Croas an Ter

Camping Croas an Ter is een mooie natuurcamping gelegen in Clohars-Carnoët in Finistère. Deze camping ligt aan zee en is dus een ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers. Deze camping is groen en schaduwrijk en heeft ruime kampeerplaatsen. Er zijn 88 kampeerplaatsen geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast beschikt dit kampeerterrein ook over 8 huuraccommodaties voor de wat vakantieganger die wat meer van luxe houdt. Deze huuraccommodaties variëren van mobile home tot safaritent en zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. Camping Croas an Ter is een milieubewuste camping en heeft een EU Ecolabel.

Camping in Finistère

Op deze camping hoef je je zeker niet te vervelen. Ga lekker een dagje naar het strand, de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin, huur fietsen en ga er op uit of maak een mooie wandeling en verken de omgeving. Daarnaast ligt de camping bij een aantal leuke stadjes in de buurt en deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Kortom, beleef een mooie kampeervakantie op camping Croas an Ter in Bretagne.

We hebben een aantal opties voor Camping Croas an Ter voor je op een rijtje gezet:

Camping Croas an Ter

Frankrijk Bretagne Finistère Clohars-Carnoët

Quelvez 29360, Clohars-Carnoët

+33 (0) 2 98 39 94 19
Engels, Frans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.