Algemene gegevens

Staanplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 80

Camping d’Arcachon

De mooie Camping d’Arcachon bevindt zich tussen het bos en de oceaan, in een uitzonderlijke omgeving, op een steenworp afstand van de Dune du Pilat, de oceaan, de stranden en het stadscentrum (1,8 km). Op een uurtje rijden van Bordeaux vind je Camping Arcachon, ideaal voor een vakantie aan zee, midden in de ongerepte natuur. De omgeving is een paradijs voor fietsers en watersportliefhebbers, en ideaal om de baai van Arcachon en zijn wonderen te ontdekken. Op de camping vind je een heerlijk zwembad, een restaurant en diverse voorzieningen, zoals een volleybalveld, jeu de boules baan, speeltuin, fietsverhuur enzovoort. Camping Arcachon biedt staanplaatsen midden in de ongerepte natuur, waardoor je maximale ruimte en vrijheid hebt. Kampeer te midden van 6 hectare dennenbos met je tent, caravan of camper en geniet van een rustige, gezinsvriendelijke omgeving op een mooie, vlakke en schaduwrijke staanplaats. Een rustige en idyllische omgeving voor een vakantie midden in de natuur.

Camping bij de baai van Arcachon

De baai van Arcachon is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de regio Nouvelle-Aquitaine voor vakantiegangers die willen ontspannen en van de zee willen genieten. Een uitzonderlijke natuurlijke site met ongeëvenaarde wilde landschappen tegen de achtergrond van de oceaan. De baai biedt ook 220 km aan fietspaden en wandelpaden. Arcachon, gelegen aan de Atlantische kust, is ideaal voor iedereen die van het buitenleven en uitzonderlijke, ongerepte natuurlijke omgevingen houdt.

We hebben een aantal opties voor Camping d’Arcachon voor je op een rijtje gezet:

Camping d’Arcachon

Frankrijk Aquitaine Gironde Arcachon

5 allée de la Galaxie – BP46, 33312 Arcachon

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.