Camping de Bouthezard is een mooie natuurcamping gelegen in de Auvergne. De camping is geschikt voor jong en oud en biedt genoeg activiteiten om je niet te hoeven vervelen. In de omgeving kan je klimmen, mountainbiken, paardrijden en kanoën. De camping straalt rust uit, ook voor senioren een fijne plek om de vakantie door te brengen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping de Bouthezard

Camping de Bouthezard is een mooie familiecamping gelegen in de Puy-en-Velay in de Auvergne. Midden in de ongerepte natuur bevindt zich deze prachtige camping. Geniet van de rust en van de groene omgeving.Er zijn 72 ruime kampeerplaatsen met voldoende schaduw en privacy. Deze kampeerplaatsen hebben een harde ondergrond en zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en worden er avondactiviteiten georganiseerd. Er is een campingwinkel op het terrein en een supermarkt om de hoek voor de grote boodschappen.

Kamperen in de Auvergne bij camping de Bouthezard

Op camping de Bouthezard geniet je van de rust en natuur om je heen. De camping is prachtig gelegen en ideaal voor wandellaars en fietsliefhebbers. Er zijn verschillende routes die beginnen vanaf de camping. Vissers kunnen hier ook hun hart ophalen, er zijn heel veel beekjes en er ligt een groot meer in de buurt. De camping is geschikt voor zowel senioren als avontuurlijke gezinnen met kinderen. De kathedraal Notre Dame de Puy en het klooster daarvan zijn echte trekpleisters van deze omgeving. Deze bezienswaardigheden zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast zijn er voor de actieve vakantievierders ook genoeg activiteiten te ondernemen, zoals klimmen, kanoën, paardrijden en mountainbiken.

Camping de Bouthezard

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Le Puy-en-Velay

Avenue de Bonneville, 43000 Le Puy-en-Velay

+33 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Spaans

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.