Camping de Decize

Camping de Decize is een actieve camping aan de oevers van de rivier de Loire in de buurt van een recreatiecentrum in de Nièvre in de Bourgogne. Visliefhebbers kijken uit over de rivier en gooien zitten naast de caravan een hengeltje uit. De kampeerplaatsen zin afgebakend en liggen op een groen kampeerterrein. Enkele plaatsen liggen aan de rivier, handig voor als u direct wilt vissen in het water. Het sanitair is vernieuwd. Ook kunt u huuraccommodaties boeken op deze camping. In de campingwinkel koopt u de hoogstnodige boodschappen en er is een broodservice aanwezig zodat u met vers brood kunt ontbijten. Voor kinderen is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club die actieve en creatieve activiteiten organiseert. Het hele gezin is op de minigolfbaan te vinden of maken ritjes in de elektrische bootjes. Zwemmen kan in het gemeentezwembad dat op 100 meter van Camping de Decize ligt. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang.

Ontdek de Bourgogne

Op Camping de Decize in Frankrijk kunt u fietsen en mountainbikes huren om de Bourgogne in te trekken. In de buurt van de camping is een kano- en kajakclub die verschillende parcoursen aanbiedt. Een mooie gelegenheid om de omgeving eens vanuit het water te ontdekken. Verder kunt u ook paardrijden of een ritje maken in een huifkar. In het Stade Nautique kunt u minigolfen en golfen. Ook is vissen een veel gebezigde bezigheid in de Bourgogne.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping de Decize – Aquadis Loisirs voor je op een rijtje gezet:

Camping de Decize – Aquadis Loisirs
Frankrijk Bourgogne Nièvre Décize

Allée Marcel Merle, 58300 Décize

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe