Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 31
Huuraccommodaties: 44

Camping de La Fontaine

Camping de La Fontaine is een kleine familiecamping gelegen in Bretagne. Deze camping heeft een binnen- en een buitenzwembad en is daardoor zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is een speeltuin met mooie speeltoestellen en springkussens en een animatieteam in het hoogseizoen. Kijk als ouders lekker toe vanaf een ligbed aan het zwembad en geniet van de rust. Camping de La Fontaine is een kleinschalige camping en verhuurt zo’n 30 kampeerplekken en ruim 40 accommodaties. De accommodaties variëren van mobile-homes tot chalets en zijn goed onderhouden.

Kamperen in Bretagne bij camping de La Fontaine

Camping de La Fontaine ligt aan zee en is daarom ideaal voor strand- en zonliefhebbers. Trek erop uit met de fietsen of maak een mooie wandeltocht langs de kustlijn. Op de camping hoef je je ook zeker niet te vervelen, er zijn genoeg faciliteiten om er een actieve vakantie van te maken. Heb je even geen zin om zelf te koken? Er is eetgelegenheid op de camping, voor een lekkere maaltijd hoef je niet zelf in de keuken te staan op vakantie. De camping is geschikt voor mindervaliden en senoiren, er is gezorgd voor aangepast sanitair en andere benodigdheden. Maak er een mooie vakantie van op camping de La Fontaine.

We hebben de beste opties voor Camping de La Fontaine voor je op een rijtje gezet:

Camping de La Fontaine

Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Saint-Malo

49 rue de la fontaine aux pèlerins, 35400 Saint Malo

0033 (0)2 99 81 62 62
Engels, Frans
april - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.