Algemene gegevens

Staanplaatsen: 101
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping de la Porte d’Arroux

Camping de la Porte d’Arroux in Autun is een natuurcamping gelegen aan de oevers van een rivier in de Saône-et-Loire in het mooie Bourgogne. Een gezellige camping in de natuur met leuke activiteiten en een Kids Club voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken liggen verspreid over een groen terrein langs de oever van de rivier. Daarnaast verhuurt de camping ook mobilhomes van alle gemakken voorzien. Het restaurant beschikt over een terras met uitzicht over de rivier en de tempel van Janus. Proef de heerlijke streekgerechten. Op camping de la Porte d’Arroux is er een speeltuin voor kinderen en een recreatieruimte met televisie en tafelvoetbal. Ontmoet andere campinggasten bij de tafeltennis en de jeu de boulesbaan. Er is een gezamenlijke barbecueplek voor lekkere zomerse barbecues. Op het volleybalveld kunt u zich even lekker uitleven. Er is een gezellige Kids Club met leuke activiteiten en workshops tijdens het hoogseizoen.

Fietsen in de Bourgogne

Maak een mooie tocht in een huifkar met paard en bezoek de avondmarkten vol lokale producten en lekkernijen. Camping de la Porte d’Arroux biedt ook kanotochten op de rivier aan die te reserveren zijn bij de receptie. Hier kunt u ook fietsen en mountainbikes huren om zo de prachtige natuur van de Bourgogne te ontdekken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,40 €14,00 €16,90 per dag
Extra persoon €3,80 €3,80 €3,80 per dag
Kind tot 10 jaar €2,20 €2,20 €2,20 per dag
Huisdier €1,50 €1,50 €1,50 per dag
Mobile home 4/6 personen €229,00 €389,00 €499,00 per week

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Camping De La Porte d’Arroux

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Autun

Rue du Traité d’Anvers – Les Chaumottes
71400 Autun

+33 (0)3 85 52 10 82
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.