Camping de l'Étang du Pays Blanc is een mooie familiecamping in de Vendée. Deze camping heeft een prachtig zwembad wat afgesloten kan worden als het regent. Het terrein is mooi gelegen en omgeven door groen en natuur.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 90
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping de l’Étang du Pays Blanc

Camping de l’Étang du Pays Blanc is een mooie familiecamping in de Vendée. Deze camping heeft een prachtig zwembad wat afgesloten kan worden wanneer het regent. Het terrein is mooi gelegen en omgeven door groen en natuur. De ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen en natuurliefhebbers. Er zijn 120 kampeerplaatsen beschikbaar op dit kampeerterrein en daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten huuraccommodaties. Huur een tipi-tent, bungalowtent, chalet, mobile home of woonwagen. Deze huuraccommodaties zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Geschikt voor twee tot en met zes personen. Op dit kampeerterrein bevindt zich een snackbar voor als je een keer geen zin hebt om zelf te koken.

Camping in de Vendée

Op deze camping hoef je je zeker niet te vervelen, want er is genoeg leuks te doen. Er is een prachtig zwembad en de camping is gelegen in natuurpark Brière. Dit is een fantastisch gebied om mooie wandelingen of fietstochten te maken met elkaar. Vanaf de camping is het ook leuk om de plaats Guérande te bezoeken, een middeleeuwse stad, heerlijk om om doorheen te struinen en lekker wat te eten. Genoeg te beleven op de camping en in de omgeving.

We hebben een aantal opties voor Camping de l'Étang du Pays Blanc voor je op een rijtje gezet:

Camping de l’Étang du Pays Blanc

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Guérande

47, Rue des Chênes, 44350 Guérande

+33 (0)2 40 61 93 51
Engels, Frans
begin maart - eind november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.