Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping des Halles

Camping des Halles in Décize is een actieve camping aan de oevers van de rivier de Loire in de buurt van een recreatiecentrum in de Nièvre in de Bourgogne. Visliefhebbers kijken uit over de rivier en gooien zitten naast de caravan een hengeltje uit. De kampeerplaatsen zin afgebakend en liggen op een groen kampeerterrein. Enkele plaatsen liggen aan de rivier, handig voor als u direct wilt vissen in het water. Het sanitair is vernieuwd. Ook kunt u huuraccommodaties boeken op deze camping. In de campingwinkel koopt u de hoogstnodige boodschappen en er is een broodservice aanwezig zodat u met vers brood kunt ontbijten. Voor kinderen is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club die actieve en creatieve activiteiten organiseerd. Het hele gezin is op de minigolfbaan te vinden of maken ritjes in de elektrische bootjes. Zwemmen kan in het gemeentezwembad dat op 100 meter van camping des Halles ligt. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang.

Fietsen in de Bourgogne vanaf Camping des Halles

Op camping des Halles kunt u fietsen en mountainbikes huren om de Bourgogne in te trekken. In de buurt van de camping is een kano- en kajakclub die verschillende parcoursen aanbiedt. Een mooie gelegenheid om de omgeving eens vanuit het water te ontdekken. Verder kunt u ook paardrijden of een ritje maken in een huifkar. In het Stade Nautique kunt u minigolfen en golfen. Ook is vissen een veel gebezigde bezigheid in de Bourgogne.

Camping des Halles

Frankrijk Bourgogne Nièvre Décize

Allée Marcel Merle, 58300 Décize

+33 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.