Camping du Moulin de Piot is een mooie natuurcamping aan rivier in de Limousin. De camping is omgeven door prachtige natuur en is daardoor de ideale vakantiebestemming van natuur- en wandelliefhebbers.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 20 ha

Camping du Moulin de Piot

Camping du Moulin de Piot is een mooie natuurcamping aan rivier in de Limousin. De camping is omgeven door prachtige natuur en is daardoor de ideale vakantiebestemming van natuur- en wandelliefhebbers. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op deze camping, lekker buitenspelen, zwemmen in de rivier en ravotten in de speeltuin. Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen is deze camping een mooie vakantiebestemming. Er zijn 75 ruime schaduwrijke kampeerplekken die geschikt zijn voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie accommodaties te huur, deze accommodaties variëren van stacaravans tot bungalows en zijn eigentijds ingericht. Heb je een avond geen zin om te koken? Er is een restaurant waar je kan aanschuiven voor een lekkere maaltijd.

Kamperen in de Limousin bij camping du Moulin de Piot

Op camping du Moulin de Piot ben je verzekerd van een geweldige vakantie. De camping doet haar best om leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud. Doordat de camping gelegen is aan de rivier de ‘Petite Creuse’ is er de mogelijkheid om te vissen, varen en spelen in de rivier. Neem een lekkere verfrissende duik op de vroege morgen en geniet van de rust en natuur van de Creuse. Fiets- en mountainbikeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Trek de bergen en bossen in met de fiets en beleef een prachtige fietstocht met elkaar.

We hebben een aantal opties voor Camping du Moulin de Piot voor je op een rijtje gezet:

Camping du Moulin de Piot

Frankrijk Limousin Creuse Chéniers

Rue du Moulin de Piot, 23220 Chéniers

+33 (0)5 55 62 80 90
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.