Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 350 m

Camping du Pigeonnier

Camping du Pigeonnier in Miers is een familiecamping in de buurt van Rocamadour bij een natuurpark in de Lot in de Midi-Pyrénées. De camping is gericht op gezinnen met jonge kinderen die hier in alle rust en veiligheid kunnen spelen.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend door hagen en liggen op een groen kampeerterrein van 1 hectare. in de sanitairruimte vindt u een speciaal gedeelte voor jonge kinderen. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Naast kampeerplaatsen kunt u ook een mobilhome huren. Het is mogelijk om bij uw verblijf een televisie te huren. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van een keuken met alle benodigheden, een eetruimte en een terras. Op het terras vindt u tuinmeubilair, een parasol en een barbecue. Ook treft u hier een restaurant, snackbar, bar en een broodservice.

Camping du Pigeonnier beschikt over een verwarmd zwembad. In het hoogseizoen staat de camping vol van de leuke activiteiten: dansavonden, themadiners, uitstapjes per kano of kajak, jeu de boulesconcours en nog veel meer. Kinderen genieten van de speeltuin met luchtkasteel, glijbanen, schommels en een recreatieruimte met tafelvoetbal en biljart.

Familiecamping du Pigeonnier in de Lot

Camping du Pigeonnier ligt op enkele kilometers van de Dordogne-vallei en de middeleeuwse stad Rocamadour. Houdt u van wandelen? Ga dan samen met een gids op zondag een mooie wandeltocht maken. Meer informatie vindt u bij de receptie van de camping. Bewonder ook een bijzonder archeologisch bezienswaardigheid waar u zich in de prehistorie waant. Het verlaten dorpje Barrières is ook een aanrader.

We hebben een aantal opties voor Camping du Pigeonnier voor je op een rijtje gezet:

Camping du Pigeonnier

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Miers

46500 Miers

+33 (0)5 65 33 71 95
Engels, Frans
begin april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.