Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 19 ha
Hoogte: 400 m

Camping La Bonne Source

Camping La Bonne Source, de goede bron, is in dit deel van Frankrijk ongetwijfeld een van de mooiste campings qua ligging en natuur. Zeer ruime plekken, vele idyllisch gelegen met veel privacy. In het voor en naseizoen een prachte plek om te genieten van de rust en natuur en de omgeving te ontdekken. In het verwarmde zwembad en het schaduwrijke riviertje is het heerlijk afkoelen. In het hoogseizoen is het mede door het animatieprogramma met o.a. outdoor en sportactiviteiten, een echte familiecamping met veel kinderen en tieners. Alle faciliteiten voor een comfortabele vakantie zijn aanwezig zoals bibliotheek, modern sanitair, restaurant/snackbar, wasserette, zwembad, speeltuin enz. Comfortabele accommodaties te huur voor zeer interessante tarieven.

Omgeving van de Corrèze

In de omgeving van camping La Bonne source kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken die u de veelzijdigheid van de Corrèze laten zien. Ook met de auto is er veel te zien in dit onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijtjes en rustieke dorpjes. Bezoek ook eens één van de lokale avondmarkten in de omgeving waar u heerlijk kunt eten met de plaatselijke bevolking. Interessante steden zijn Limoges, Brive, Tulle, Perigueux. Het bekende paardendorp Pompedour met z’n indrukwekkende renbaan en het historische Uzerche zijn vlakbij. Bent u een hengelaar, dan kunt u 4 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

We hebben een aantal opties voor Camping La Bonne Source voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,30 €18,30 €18,30 per dag
Kampeerplaats 4 pers. €26 €29,25 €40,50 per dag

Camping La Bonne Source

Frankrijk Limousin Corrèze Saint-Martin-Sepert

1009, Route du Moulin 19210 Saint-Martin-Sepert

0031 342476175
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.