Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 185
Huuraccommodaties: 127
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 200 m

Camping La Bouquerie

Camping La Bouquerie is een levendige familiecamping in de Dordogne, vlakbij het beroemde stadje Sarlat in Zuidwest-Frankrijk. Het grote zwemparadijs met twee zwembaden, een peuterbad en verschillende waterglijbanen vormen het ideale speelparadijs voor jong en oud. Naast zwemmen in het waterpark biedt het recreatiemeer bij camping La Bouquerie ook volop mogelijkheden voor sport en spel. Ideaal voor een tocht in een kano of een dagje vissen. De camping is zeer geschikt voor kinderen. Er bevinden zich twee speeltuinen op het terrein. In het hoogseizoen kunnen kinderen meedoen met de kids club. Er worden verschillende spelactiviteiten georganiseerd zoals kleien, disco en een heuse Olympische Spelen. ’s Avonds kunt u uw kennis testen tijdens de dagelijkse aperitiefquiz in de bar of genieten van karaoke, goochelshows of aan een spelletje lotto meedoen. Gedurende het seizoen worden verschillende thema-avonden georganiseerd. Culinair genieten van gerechten uit de Périgord, paella eten of ouderwets mosselen en friet. Altijd al eens zelf in de spotlight willen staan? Om de week kunt u een rol spelen in de show van La Bouquerie!

Vakantie in de Dordogne

Voor cultuurliefhebbers heeft de Dordogne veel te bieden. De vele kastelen in de omgeving zijn een bezoek meer dan waard. Het middeleeuwse dorp Saint-Geniès is op loopafstand. Het beroemde stadje Sarlat ligt op 15 km van camping la Bouquerie en kent veel antiekwinkels en regionale producten. In de gehele streek vindt u allerhande attractieparken, golfbanen en beleeft u veel waterpret in de rivier de Dordogne.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €25,50 €32,50 per dag
Extra persoono €5 €7,50 €9,50 per dag
Kind 1 t/m 6 jaar €0,00 €5,80 €8,20 per dag
Chalet 4 personen €250 €590 €900 per week
Chalet 6/8 personen €570 €900 €1200 per week
Chalet 10/12 personen €950 €1600 €2190 per week
  • Kampeerplaatsen op basis van een caravan of een tent + 1 voertuig of camper
Camping La Bouquerie
Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Geniès

24590 Saint-Geniès

+33 (0)5 53 28 98 22
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.