Alle foto's

Camping La Clairière

Camping La Clairière in Lamothe-Fénelon is een fraai gelegen kleine camping midden in de natuur van het departement Lot. De camping beschikt over comfortabele chalets, gezellige hutten (eco-home) en ingerichte tenten. daarnaast kun je gebruik maken van het zwembad en de eetgelegenheid (snackbar & koffie).

Wat is de betekenis van de term eco-home?

De term eco-home is de laatste jaren opgekomen om modellen van alternatieve collectieve huisvesting aan te duiden, geïnspireerd door permacultuur. Een eco-vakantiewoning is dus een vakantiebestemming waar je voor jezelf en voor de natuur kunt zorgen.

Ontdek de omgeving van La Clairière

Picknick aan de oevers van de Dordogne: de koelte van de rivier, de schaduw van de bomen en de voorbijvarende kano’s. Ga wandelen op de plateaus van het Regionaal Natuurpark Causses du Quercy en ontdek enkele goede tips voor lokale restauranthouders en producenten. Neem deel aan de campingactiviteiten en maak optimaal gebruik van de gelegenheid om plezier te hebben met jouw gezin en andere vakantiegangers te ontmoeten. Sluit jullie dag af met een duik in het zwembad van camping La Clairière.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Clairière
Frankrijk Occitanië Lot Lamothe-Fénelon

Le Peyronnet, 46350 Lamothe-Fénelon

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe