Algemene gegevens

Staanplaatsen: 267
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping La Franqui

Camping La Franqui is een prettige, groene familiecamping direct gelegen aan de zandstranden van Coussoules aan de Middellandse zee in Leucate, in de Aude. Deze eenvoudige, duurzame camping biedt ruime kampeerplaatsen, waarvan een aantal in de schaduw van de pijnbomen. De camping heeft faciliteiten voor gehandicapten. De lange zandstranden van Coussoules liggen aan de voet van de camping en staan dus garant voor vele watersportactiviteiten en zwemplezier. Volg een kitesurf of strandsurf les bij een van de aangesloten scholen van camping La Franqui. Op het campingterrein zelf is een speeltuin voor de allerkleinsten. Bij de receptie staan de medewerkers u graag te woord over de activiteiten die in de buurt van La Franqui ondernomen kunnen worden. Hier kunt u ook terecht voor vers brood, kleine boodschapjes of een afhaalmaaltijd.

Kamperen in de Languedoc-Roussillon

Camping La Franqui is ideaal gelegen direct aan de lange zandstranden van Coussoules. Deze stranden staan bekend als ‘hotspot’ voor het beoefenen van onder andere kitesurf en strandsurf. Maar ook vele andere watersporten kunnen hier beoefend worden. Maak een mooi ritje te paard over de zandstranden of huur een fiets of mountainbike en ontdek de kustlijn en de prachtige natuur van de binnenlanden. Bezoek de stad Perpignan, slenter door het historische centrum en bezoek het Paleis des Rois de Majorque. Ook Carcassonne, de badplaats Narbonne, of de dorpjes Bages, Peyriac de Mer en Lagrasse zijn zeker het bezoeken waard. Jong en oud vermaken zich prima in de dierentuin La Réserve Africaine de Sigean of de verschillende attractieparken in en rondom Perpignan.

Camping La Franqui

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Leucate

Chemin des Coussoules, 11370 Leucate

+33 (0)4 68 45 74 93
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.