Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Kampeerterrein: 6 ha

Camping La Linotte in de Dordogne

Camping La Linotte in Le Bugue is een familiecamping met prachtig uitzicht in de Dordogne in de Aquitaine. Een luxe 4 sterren camping biedt volop animatie en activiteiten en heeft een mooi zwembad. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door struiken en bomen voor voldoende privacy. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Verder kunt u ook in een van de huuraccommodaties kamperen op deze camping. Wat denkt u van een vakantie in een woonwagen, chalet of mobilhome? Ook treft u een campingwinkel aan, een restaurant, wasserette en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Vervelen kennen ze niet op camping La Linotte. Zo is er een verwarmd openluchtzwembad met waterglijbanen, een jacuzzi en een peuterbadje voor de kleintjes. Andere campinggasten ontmoet u tijdens de thema-avonden waaronder karaoke en dansavonden. Kinderen leven zich uit in de speeltuin, op de minigolfbaan en in de Kids Club. Er is ook een jeu de boulesbaan en een sportveld met tafeltennistafels.

Kamperen in de Dordogne op camping La Linotte

Camping La Linotte organiseert ook verschillende excursies zoals een gratis uitstapje naar een foie gras fabriek. Als u van sportief houdt dan doet u mee aan een tochtje per boot of per kano op rivier de Vézère. De stad Le Bugue herbergt een prachtig amfitheater en u vindt er genoeg musea, kastelen en prehistorische grotten (grotten van Lascaux) en de kloof van Proumeyssac in de omgeving. De kleine toeristentreintjes brengen u langs de meest toeristische trekpleisters.

Camping La Linotte

Frankrijk Aquitaine Dordogne Le Bugue

Array, 24260 Le Bugue

+33 (0)8 20 15 00 40
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.