Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 217
Huuraccommodaties: 35

Camping La Parée Préneau

Camping La Parée Préneau in Saint-Hilaire-de-Riez is een echte familiecamping op 1 kilometer van de zee en het fijne zandstrand in de Pays-de-la-Loire. Een gezellige camping voor het hele gezin met een overdekt en openluchtzwembad. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een waterpunt en elektriciteitsaansluiting. Houdt u van een plekje in de zon? Of juist in de schaduw? Er is keuze genoeg op camping La Parée Préneau. De plekken zijn afgebakend voor optimale privacy. Daarnaast biedt de camping verschillende huuraccommodaties aan zoals chalets, stacaravans en ingerichte tenten. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants. Het waterparadijs biedt volop plezier voor jong en oud. Er is een overdekt en openluchtzwembad en beide zijn verwarmd. In de zomermaanden is er een badmeester aanwezig. Het animatieteam op camping La Parée Préneau zorgt voor leuke animatie. Daarnaast is er ook een speeltuin, een luchtkasteel, een recreatieruimte met speelautomaten. Sportliefhebbers kunnen basketballen, volleyballen, voetballen en tafeltennissen. In de avond vindt er gezellige animatie plaats.

Familiecamping in de Vendée

Camping La Parée Préneau ligt op 1 kilometer van het fijne zandstrand waar u heerlijk kunt luieren en zwemmen in de zee. Voor adembenemende panorama’s start u bij Sion-l’Océan en gaat u naar Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Vanaf de camping zijn er mooie fietsroutes te maken, een fiets huurt u op de camping zelf. Cultuurliefhebbers bezoeken de prachtige musea en gebouwen in de stad Nantes.

We hebben de beste opties voor Camping La Parée Préneau voor je op een rijtje gezet:

Camping La Parée Préneau

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-de-Riez

23 avenue de la Parée Préneau, 85270 Saint-Hilaire-de-Riez

0033 (0)2 51 54 33 84
Engels, Frans
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.