Algemene gegevens

Staanplaatsen: 207
Huuraccommodaties: 42

Camping La Puerta del Sol

Camping La Puerta del Sol in Saint-Hilaire-de-Riez is een viersterren camping gelegen op 5 kilometer van de zee en 5 kilometer van een meer in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Een ideale camping om mooie uitstapjes in de buurt te maken.

De kampeerplaatsen liggen tussen de eiken en de pijnbomen. De plekken beschikken over schaduw en zijn afgebakend door middel van groene hagen. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een van de chalets, bungalows of mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie in Frankrijk. Op de camping kunt u afhaalmaaltijden bestellen en elke ochtend is er vers brood en Franse croissants. Er is een campingwinkel en in de zomermaanden kunt u kranten kopen.

Tijdens de vakantie organiseert camping La Puerta del Sol een Kids Club. Een leuke manier om nieuwe vriendjes te maken. Ook zijn er sportieve toernooien zoals badminton, beachsoccer en jeu de boules. In het zwembad kunt u meedoen met aquagymlessen. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Ontspannen kan in de sauna of in de spa. U kunt fietsen huren op de camping en er is een speeltuin voor kinderen.

Camping La Puerta del Sol in de Vendée

Op 30 kilometer van camping La Puerta del Sol vindt u ‘le passage du Gois’ in Noirmoutier. Een route van 4,2 kilometer lang over de zee. U kunt deze route zowel met de auto als met de fiets of te voet volgen, alleen tijdens eb. Voor een gezellig dagje uit met het hele gezin bezoekt u het dierenpark Zoo des Sables d’Olonne. Ook de Vélo Rail is een aanrader. U gaat met een meerpersoonsfiets fietsen over een treinrails. Het eiland Yeu ligt ook in de buurt en is te bereiken via een ferry.

We hebben een aantal opties voor Camping La Puerta del Sol voor je op een rijtje gezet:

Camping La Puerta del Sol

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-de-Riez

85270 Saint-Hilaire-de-Riez

+33 (0)2 51 49 10 10
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.