Meer foto's

Camping La Samaritaine

Camping La Samaritaine is een rustige camping in de Champagne-Ardenne gelegen bij het kleine dorpje Buzancy in het Zuiden van de Franse Ardennen in Noord-Frankrijk. Deze mooie natuurcamping in Frankrijk ligt aan het bewaakte meer La Samaritaine dat een waar speelparadijs voor jong en oud vormt met zijn zandstrand en waterspelen. Naast de kampeerplaatsen zijn er ook stacaravans en bungalows te huur die een terras hebben met een prachtig uitzicht over het meer. Eén van die bungalows is toegankelijk voor gehandicapten. Er is een campingwinkel die dagelijks vers brood verkoopt en tijdens het hoogseizoen is de snackbar ‘de frietkar’ genaamd, op de camping geopend. In het dorpje Buzancy, op 15 min wandelafstand, is er een supermarkt en restaurant. Alle comfort is aanwezig om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen: televisieruimte, Wi-Fi, speelruimte, bibliotheek, wasmachine en droger. Tijdens het hoogseizoen is er voor de kleinsten animatie aanwezig afhankelijk van het weer zijn dat buiten- of binnen activiteiten. Maar sowieso zullen de kleinsten zich niet vervelen want er is een trampoline, pingpongtafel, speeltuin en zandbak voorzien. En ’s avonds kan men met z’n allen gezellig rond het kampvuur gaan zitten op de hiervoor afgebakende plaats.

Kamperen in de Franse Ardennen

Als natuurliefhebber zal u op de Camping La Samaritaine zeker aan uw trekken komen. De camping ligt ideaal midden in de Franse Ardennen in Noord-Frankrijk. U kan genieten van de rust aan het water of al wandelend deze prachtige regio ontdekken. Maar ook voor de actievere vakantieganger is er van alles voor handen: er zijn verschillende routes die men per fiets of te paard kan verkennen. Een aanrader is de wandeling van 11 kilometer ‘La Chapelle de Masmes’. Men kan zwemmen in het meer La Samaritaine of vissen in de aanpalende visvijver. Er zijn verschillende grote steden met een rijk verleden te bezoeken in de omgeving: Verdun (56 km), Reims (77km), Charleville-Mezieres (56km) en Stenay (22km).

Overige information van deze accommodatie

Controleer beschikbaarheid & prijzen
We hebben de beste opties voor Camping La Samaritaine voor je op een rij gezet:

Camping La Samaritaine
Frankrijk Champagne-Ardenne Ardennes Buzancy

3 allée des étangs, 08240 Buzancy

Engels, Frans, Nederlands
half april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe