Camping La Tuque

Camping La Tuque in Bélay is een sfeervolle en ruim opgezette natuurcamping van Nederlandse eigenaren met zwembad in de Lot ten zuiden van de Dordogne. Op het kampeerterrein vindt u kampeerplaatsen, bungalowtenten, chalets en mobilhomes. Tevens kunt u terecht in een safari-lodge tent en gîte. De camping ligt in een bosrijke vallei van negen hectare, te midden van de wijnvelden van de ‘Vin de Cahors’. Op camping La Tuque kampeert u comfortabel in een ongedwongen sfeer.

Natuurliefhebbers

Het glooiende bosterrein biedt de rustzoeker en natuurliefhebber een ambiance waarin comfort en kamperen helemaal in elkaar opgaan. Er wacht u een warm onthaal! De camping beschikt over twee zwembaden, speeltuin en volop gelegenheid voor sportieve activiteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin, tafeltennis, poolbiljart en een tafelvoetbal. De natuur biedt de beste speelmogelijkheden: voor verstoppertje spelen, ravotten en hutten bouwen is ons terrein ideaal. Uw kinderen kunnen gerust hun gang gaan. Er is geen kinderclub, maar er worden regelmatig sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zoals voetbaltoernooien, zwembadspelletjes, speurtocht of een dagje naar het boomklimpark. Wilt u zelf iets organiseren, dan kunt u op onze medewerking rekenen.

Gezellig restaurant

Een keer niet koken? Op camping La Tuque kunt u gebruik maken van het gezellige restaurant, bar en terras. Laat u verwennen met typisch Franse streekgerechten, Mediterrane lekkernijen en natuurlijk de huisgemaakte pizza, of op het terras met uitzicht over de vallei. Hier kunt u rekenen op eerlijke en pure producten, ook voor vegetariërs. Voor de kinderen zijn er toegankelijke en toch echt Franse gerechten.

Ontdek de Lot

Bij camping La Tuque staat duurzaam kamperen hoog in het vaandel. Dit betekent o.a. dat er geen gif wordt gespoten en er zo weinig mogelijk chloor in het zwembad wordt gebruikt. Voor de schoonmaak gebruiken we biologisch afbreekbare producten. We gaan spaarzaam om met verlichting, zodat u volop kunt genieten van prachtige sterrenhemel. Een deel van onze energievoorziening komt van zonnepanelen.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Tuque
Frankrijk Occitanië Lot Bélaye

La Tuque, 46140 Belay

Engels, Frans
mei - september

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe