Alle foto's

Camping la Turelure

Camping la Turelure is een prachtige familiecamping gelegen aan een rivier in de Ardèche. Beleef een onvergetelijke vakantie met (of zonder) de kinderen op deze mooie camping in een geweldige omgeving. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, want er is animatie, een mooi zwembad en een riviertje waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Het is een klein terrein met zo’n 65 schaduwrijke kampeerplekken en 19 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van mobile home tot safaritent en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.
Er is een campingwinkel op het terrein en een restaurantje voor als je een keer geen zin hebt om zelf te koken.

Kleine camping in de Ardèche

Op camping la Turelure hoef je je zeker niet te vervelen. Je kunt hier allerlei verschillende activiteiten ondernemen. Er is een mooi buitenzwembad, een speeltuin en de camping is gelegen aan een riviertje waar iedereen lekker verkoeling kan zoeken op een warme zomerdag. Daarnaast is er in de omgeving ook een hoop te doen. Maak een lekkere wandeling of fietstocht, of huur een mountainbike en ga de natuur in. Of bezoek een van de leuke stadjes in de omgeving. Er worden leuke avondmarkten georganiseerd in verschillende omliggende dorpen in het hoogseizoen.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Turelure
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Uzer

Quartier Fontane, 07110 Uzer

Engels, Frans, Nederlands
half april - half september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Leuke kleine camping

    Leuke kleine camping. Netjes en ruime plekken. Eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving en rustig gelegen maar bezienswaardigheden op kleine afstand.

    Gereisd met jonge kinderen t/m 11 jaar in augustus 2017.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe