Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 35

Camping La Vallée Verte

Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze is een kleine camping van Nederlandse eigenaren aan de rivier de Cèze midden in de natuur van de Gard, een zijrivier van de rivier de Rhône. De camping ligt tegen een beboste heuvel op een prachtig domein van 30 hectaren. Op de camping treft u volop zwemmogelijkheden in het eigen zwembad of in de rivier de Cèze. De rivier de Cèze heeft een mooie natuurlijke oever, met hier en daar kiezelstrandjes.

Mooie kampeerplaatsen en ingerichte tenten

De camping biedt mooie kampeerplaatsen en compleet ingerichte tenten en stacaravans voor 4 tot 6 personen. De kampeerplaatsen liggen op verschillende terrassen tegen de heuvel. Sommige kampeerplaatsen hebben een uniek uitzicht. U kunt ook kiezen voor een kampeerplaats met eigen sanitair. Op het campingterrein is een goed restaurant aanwezig waar u terecht kunt voor een heerlijke zomerse maaltijd. Een pizza bestellen en afhalen kan ook. ’s Ochtends kunt u vers brood en een krantje kopen. De camping biedt leuke excursies (wijnexcursies en steden bezoek) en afwisselende activiteiten voor jong en oud.

Luxe kamperen in de Cèze op camping La Vallée Verte

Camping La Vallée Verte in het dorpje La Roque-sur-Cèze kan voor u de uitvalsbasis zijn voor het ontdekken van verschillende streken en talloze activiteiten. De camping ligt op het kruispunt van de Ardèche, Cévennes, Provence en de vallei van de Rhône. Mede hierdoor is de camping aantrekkelijk voor wandelaars, kano of kajakkers, zwemmers, vissers, zonaanbidders, mountainbikers en wielrenners. Wekelijks kunt u deelnemen aan georganiseerde wandeltochten. Via kleine bijna onvindbare wandelpaadjes komt u tijdens deze tochten de meest schitterende vergezichten tegen. U loopt door wijngaarden, lavendelvelden, langs rivieren en door bossen. De meeste wegen zijn ook toegankelijk voor ruiters en visliefhebbers kunnen volop vissen langs de rivier.

Ontdek het prachtig landschap van de Gard

Het departement Gard is zowel wat natuur als leefwijzen betreft typisch Mediterraan met een overvloed aan prachtige landschappen en een scala aan cultureel erfgoed. Het doprje La Roque-sur-Cèze heeft sinds 2008 het predicaat ‘Eén van Frankrijks allermooiste dorpen’ verworven. Mede dankzij de imposante watervallen de Cascades du Sautadet en haar middeleeuwse, smalle toegangsbrug de Pont Charles Martel. Op de vele wekelijkse Franse markten worden zowel plaatselijke als toeristische producten verkocht. n de omgeving liggen talloze bijzondere bestemmingen, die zeker een bezoek waard zijn. De prachtige steden Avignon, Nîmes, Uzès, en Orange getuigen van een cultureel en religieus leven en zijn binnen een uur te bereiken.

We hebben een aantal opties voor Camping La Vallée Verte voor je op een rijtje gezet:

Camping La Vallée Verte

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard La Roque-sur-Cèze

Route de Donnat, 30200 La Roque-sur-Cèze

+31 (0)6 20 86 51 27
+33 (0)4 66 79 08 89
Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.