Algemene gegevens

Staanplaatsen: 178
Huuraccommodaties: 52

Camping La Ventouse

Camping La Ventouse in Jard-sur-Mer is een middelgrote camping met zwembad in de Vendée gelegen aan zee in de regio Pays de la Loire. De camping beschikt over 178 staanplaatsen, waarvan 126 plaatsen voor een caravan, camper of tent en 52 verhuurplaatsen met stacaravans, woonwagens en lodge-tenten. Camping La Ventouse is gelegen in het hart van een bos met steeneiken. Geniet van een rustige vakantie tussen het groen. Op de camping is genoeg te doen. Zo kan je heerlijk zwemmen in het zwembad en de kinderen in het kinderbadje. Verder is er voor de kinderen een speelplaats, zijn er fitnesstoestellen, een springkussen, kids club, tafeltennistafel en een leuke pony waar je betaald 1 keer per week een ritje op kan maken. Als je houd van sporten kan je heerlijk spelen op sportveld of een potje jeu de boules spelen.

Ontdek de Vendée

Rondom Camping La Ventouse is genoeg te doen. Zo kan je naar de badplaats Jard-sur-Mer. De badplaats maakt deel uit van Les Sables-d’Olonne. Geniet verder te voet of met de fiets van de schoonheid van de kustlijn en bekijk de prachtige omliggende natuur. Verder kan je heerlijk luieren of wandelen op het strand.

We hebben een aantal opties voor Camping La Ventouse voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ventouse

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Jard-sur-Mer

18 bis rue Pierre Curie, 85520 Jard-Sur-Mer

+33(0)2 51 33 58 65
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.