Camping Le Colombier in Moyaux is een prachtige camping op het platteland van Normandië met zwembad midden in de Pays d’Auge van de Calvados.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Le Colombier

Camping Le Colombier in Moyaux is een prachtige camping op het platteland van Normandië met zwembad midden in de Pays d’Auge van de Calvados. De camping heeft kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen die zijn afgebakend door appelbomen. Het kampeerterrein ligt op 200 meter van het kasteel. Er zijn geen stacaravans. U kunt op camping Château Le Colombier genieten van rustige avonden. De camping biedt schoon sanitair met privé douches, douche voor mindervaliden, visvijfer, tennisbaan, mini-golf, babykamer, een crêperie, supermarkt en spelletjeskamers.

Prachtige 4-sterrencamping in Normandië

In de omgeving van camping Le Colombier kunt u wandelen en fietsen. Het Normandische platteland is werkelijk prachtig! De camping ligt op 30 minuten van het strand van Deauvillen. Breng een bezoek aan de wereldberoemde dorpjes Camambert, Livarot en Pont-L’Eveque. Maak kennis met de heerlijke kazen en cider afkomstig uit deze regio.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €34 per dag
Extra persoon €6 €6 €8 per dag
Kind tot 2 jaar €4 €4 €6 per dag
Elektriciteit €4 €4 €4 per dag

Camping Le Colombier (Normandië)

Frankrijk Normandië Calvados Moyaux

Le Val
14590 Moyaux

+31 (0) 85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.