Alle foto's

Camping Le Val de l’Arre

Camping Le Val de l’Arre is een mooie familiecamping gelegen in de Languedoc-Roussillon. Deze 3-sterren camping Le Val de l’Arre in de zuidelijke Cevennes heeft voor u en uw gezin een ontspannen vakantie in de aanbieding, met de zon van de mediterrané. Deze familiecamping volstaat in meerdere opzichten: een zwembad met ligstoelen, een kinderbad, de prettige speeltuin, een winkel voor de dagelijkse benodigdheden, WIFI en wasmachines.En er is een leuke ‘snack’ gelegenheid die van alles te bieden heeft: het is deels een ijskiosk met terras, maar ook pannenkoeken, warme gerechten, themagerechten, alles om uw lekkere trek mee te stillen. De 135 campingplaatsen langs de rivier de Arre zijn ruim en bieden afbakening door bomen, die weer voor de gewenste schaduw zorgen. De rustige rivier l’Arre is een heerlijke zwemplaats voor de kinderen. Ook de verschillende rivieren in de omgeving zoals la Vis of l’Hérault zijn uitermate geschikt om te zwemmen en te duiken. Jongeren springen graag bij de rotsen en duiken zo het water in. Een klein bassin aan de rand van de rivier laat de dreumesjes en peuters ook spatteren. Zin in sport of spel? Jeu de boules wordt beoefend met daarbij wekelijkse toernooien, kaartspelletjes, animatieavonden met verschillende themas (2x per week). Sportliefhebbers komen voldoende aan bod: een volleybalterrein, streetbasket en buiten- of binnentafeltennistafels, tv en recreatiezaal.

Kleinschalige camping in de Cevennes

De omgeving rondom de camping is heel erg veelzijdig, de camping is gelegen tussen de zee en de bergen in. De ideale plek voor natuur- en wandelliefhebbers. Er zijn verschillende wandelpaden en fietspaden uitgezet in de omgeving. Ontdek alle specialiteiten op elk gebied van deze regio in Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Val de l’Arre
Frankrijk Occitanië Gard Le Vigan

Route du Pont de la croix, 30120 Le Vigan

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren

    Rond getrokken met ons campertje, dus meerdere campings gehad. Op deze camping zijn we een paar dagen geweest. Vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaresse die samen met haar Franse echtgenoot voor een relaxte sfeer zorgden op de camping. Mooie omgeving om te wandelen en ook het dorpje Le Vigan was gezellig. Begin juni nog heerlijk rustig op de camping maar zal in het hoogseizoen ongetwijfeld drukker zijn!

    Gereisd met partner in juni 2017.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe