Camping Le Village Insolite in Camors, in het hart van Morbihan, is een kleine familiecamping met zwembad in Bretagne. De camping ligt in het bos, in een rustige omgeving en aan een mooie rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 21
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 1,13 ha

Camping Le Village Insolite

Camping Le Village Insolite in Camors, in het hart van Morbihan, is een kleine familiecamping met zwembad in Bretagne. De camping ligt in het bos, in een rustige omgeving en aan een mooie rivier. Binnen twintig minuten bent u op het strand. Camping Le Village Insolite verhuurt kampeerplaatsen, maar ook bijzondere accommodaties zoals tipi-tenten, woonwagens ”uit het Wilde Westen”, yurts en chalets. De camping biedt een tal van activiteiten. Zo is er een verwarmd binnenzwembad, een speeltuin voor de kids en diverse sportmogelijkheden. In de omgeving van de camping is ook genoeg te doen. Elke ochtend kunt u bij het campingwinkeltje vers brood halen. De camping heeft een wasserette, een bewaakt terrein en internettoegang/wifi. Camping Le Village Insolite is de ideale camping voor gezinnen met kinderen, rustzoekers en mensen die van fietsen en wandelen houden.

Kamperen in Morbihan

In de omgeving van Camping Le Village Insolite valt er genoeg te doen. U kunt de prachtige natuur in Camors ontdekken te paard, maar ook op de fiets of wandelend. Daarnaast kunt u in het nabijgelegen Brech kajakken en kanoën. Bij het strand, waar u binnen twintig minuten bent, kunt u waterskiën. De sportieve kampeerder zal zich dus zeker niet vervelen! De cultuurliefhebbers zullen blij worden van de vele kastelen, tuinen en andere monumenten die er in de omgeving van de camping te vinden zijn. Als u graag steden bezoekt, ga dan naar de mooie havenstad Lorient. Deze stad ligt ongeveer 40 kilometer van de camping af. U vindt er een aantal musea, leuke bars en clubs, goede restaurants en u kunt er gezellig winkelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Village Insolite (Morbihan) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Village Insolite (Morbihan)

Frankrijk Bretagne Morbihan Camors

73, rue de l’étang, 56330 Camors

+33 (0)6 33 76 66 77
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.