Algemene gegevens

Staanplaatsen: 87
Huuraccommodaties: 23

Natuurcamping Les Cercelles

Camping Les Cercelles in Sainte-Pierre-d’Oléron is een natuurcamping op het eiland van Oléron omgeven door rust en natuur in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. Een rustige vakantie op een prachtig eiland terwijl u geniet van het warme water in het zwembad. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend. Het kampeerterrein is vlak en begroeid met gras. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een wasserette aanwezig waar u een wasje kunt draaien. Daarnaast biedt de camping ook mobilhomes en ingerichte tenten aan. Alle huuraccommodaties beschikken over een terras. In het restaurant bestelt u afhaalmaaltijden of eet u een hapje en er is een bar aanwezig. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of in de recreatieruimte. Ook is er een waterpark met peuterbadje voor de allerkleinsten. Even ontspannen op de massagebank in het verwarmde zwembad. Tijdens het hoogseizoen organiseert het animatieteam van camping Les Cercelles gezellige dansavonden op de camping. Ook overdag kan het hele gezin meedoen aan verschillende workshops en sportieve activiteiten.

Wandelen in de Charente-Maritime

Op enkele autominuten van camping Les Cercelles ligt het bekende Fort Boyard, zeker een bezoekje waard. Houdt u van wijn? Neem dan een kijkje op de wijngaarden van Christophe Vincent op het eiland. Ook de vuurtoren van Chassion is leuk om te zien met het interactieve museum ernaast. Wandelaars en fietsers ontdekken het prachtige eiland en de mooie flora en fauna op eigen wijze.

Boek Camping Les Cercelles bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,50 €17,00 €26,00 per dag
Extra persoon €3,50 €5,50 €6,50 per dag
Kinderen tot 13 jaar €3 €5 €6 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Mobile home €259 €441 €735 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.
  • Huuraccommodaties: o.b.v. 4 personen.

Camping Les Cercelles

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Pierre-d'Oléron

Le Marais Doux
17310 Saint-Pierre’d’Oléron

+33 (0)5 46 47 19 24
Engels, Frans
begin april - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.