Camping Les Peupliers is een kindvriendelijke camping met zwembad aan zee op het schiereiland Île de Ré in de Charente-Maritime op 800 meter van het strand.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 143
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Les Peupliers

Camping Les Peupliers in La Flotte en Ré is een kindvriendelijke camping met zwembad aan zee op het schiereiland Île de Ré gelegen op 800 meter van het strand. De camping ligt in een prachtige omgeving. De camping heeft een ruime keuze aan accommodaties, variërend van huisje voor 4 tot 8 personen. Op de camping zijn geen kampeerplaatsen. Maak gebruik van het verwarmde zwembad, het restaurant en verschillende wellness faciliteiten zoals een sauna en stoombad. U kunt fietsen huren om zo de omgeving en het eiland Île de Ré te verkennen.

Vakantie op het eiland Île de Ré

Wandel door typische dorpjes op Île de Ré en geniet van de streekproducten of bezoek de monumenten. Niet te missen zijn de vuurtorens! Bezoek Flotte-en-Re, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Er is hier wekelijks een Franse markt. Wandel door de verkeersvrije straten waar veel winkels en restaurants zijn. Voor de natuurliefhebbers heeft Île de Ré genoeg te bieden. Bezoek de zoutmoerassen en de rijke fauna en flora verspreid over het eiland.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Peupliers (Charente-Maritime) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Peupliers (Charente-Maritime)

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La Flotte

Route de Rivedoux, 17630 La Flotte en Ré

+33 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.