Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 150
Kampeerterrein: 15 ha
Hoogte: 420 m

Camping Les Trois Vallées – Stacaravan Pyreneeën

Camping Les Trois Vallées is een grootschalige familiecamping in het hart van de Pyreneeën en vlakbij de thermen in de Midi-Pyreneeën. Thermale baden, een groot waterpark en een overweldigende natuur zijn de sleutelwoorden van een vakantie in het prachtige Frankrijk.

Het grote waterpark van camping Les Trois Vallées bestaat uit drie verwarmde zwembaden waarvan er eentje geheel overdekt is. In de stromingsrivier maakt het hele gezin plezier en wie durft suist van de 30 meter lange waterglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. De Kids Club verzorgt leuke knutselworkshops, sportieve activiteiten en gezellige avonden. Jongeren en volwassenen zijn welkom in de discotheek die in de weekenden open is tot 5 uur ’s morgens.

Familiecamping Les Trois Vallées in Pyreneeën

Camping Les Trois Vallées bevindt zich op 300 meter van de thermen waar u tot rust kunt komen tijdens een ontspannende vakantie. Daarnaast is de camping de ideale uitvalsbasis om de Pyreneeën te ontdekken. Op de mountainbike, via de vele wandelpaden en zelfs per kano. Op de rivier kunt u naast kanoën ook raften en kajakken. U kunt kano’s en kajaks huren op de camping. Tegenover de camping ligt het dierenpark Le Parc Animalier des Pyrénées met dieren uit de regio.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Trois Vallées - Stacaravan Pyreneeën voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Trois Vallées – Stacaravan Pyreneeën

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Argelès-Gazost

avenue des Pyrenées, 65400 Argelès-Gazost

Duits, Engels, Frans, Spaans
eind maart - half oktober