Camping L’Etang de la Fougeraie in Saint-Léger-de-Fougeret is een landelijke camping aan een meer in de mooie natuur van de Nièvre in de Bourgogne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 9,6 ha

Camping L’Etang de la Fougeraie

Camping L’Etang de la Fougeraie in Saint-Léger-de-Fougeret is een landelijke camping gelegen aan een meer in een mooi stukje natuur in het departement Nièvre in de Bourgogne. Het Carpodrome is de plek voor alle visliefhebbers. De kampeerplaatsen zijn met hout afgebakend en sommige plekken liggen op terrassen. De plaatsen liggen op een hellend terrein en kan voor caravans soms lastig te bereiken zijn. Camping L’Etang de la Fougeraie helpt u hier natuurlijk bij. Een echte glamping vakantie boekt u in de Robinson-tenten. Deze ecologische tent staat letterlijk in het meer op hoge palen. Niet alleen de accommodaties op camping l’Etang de la Fougeraie zijn uniek, ook de activiteiten. Wat denkt u van het leren bespelen van het accordeon? U kunt het leren op deze camping. In het Carpodrome kunt u karpers vissen en daarna weer terugzetten in het water. In de zomermaanden kunt u hier ook vissen op forel. Daarnaast beschikt de camping over een zwembad, tafeltennis, springkasteel en kunt u jeu de boules spelen.

Camping L’Etang de la Fougeraie in de Bourgogne

In de Bourgogne liggen talrijke musea en oude stadjes. Ontdek het leven van de Galliërs in Bibracte, een archeologische site. De middeleeuwse stadjes Autun en Avallon zijn ook een bezoekje waarden tijdens uw vakantie in Frankrijk. Langs de grote meren kunt u wandelen, watersporten beoefenen en natuurlijk vissen. Langs het kanaal van Nivernais kunt u fiets- en wandeltochten maken en genieten van de natuur. De Bourgogne staat ook bekend om haar wijnen, vergeet dus vooral niet te genieten van een goed glas rode wijn.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Etang de la Fougeraie voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Etang de la Fougeraie

Frankrijk Bourgogne Nièvre Saint-Léger-de-Fougeret

Hameau de Champs, 58120 Saint-Léger-de-Fougeret

+33 (0)3 86 85 11 85
Engels, Frans
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.