Algemene gegevens

Staanplaatsen: 139
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 9 ha
Hoogte: 520 m

Camping L’Oasis

Camping L’Oasis is een groene familiecamping in de Elzas (Alsace) met zwembad in het hart van het natuurpark Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. De camping heeft een waanzinnig uitzicht op de Vogezen en ligt vlakbij het kuuroord in Niederbronn-les-Bains. Verwen uzelf tijdens de vakantie met een bezoek aan het wellness center in het hoogseizoen of rust uit aan het verwarmde zwembad. In de maanden juli en augustus kunnen gasten gebruikmaken van alle spavoorzieningen om tot rust te komen: spa, sauna, hammam en jacuzzi. Kinderen vermaken zich tijdens de ludieke activiteiten die worden georganiseerd door de camping of leven zich uit in het zwembad. Er is zowel een binnen- als een buitenbad. De kleinsten plonzen in het speciale peuterbadje.

Vakantie in de Vogezen bij camping l’Oasis

De camping is een ideale plek om de Elzas en de Vogezen te ontdekken, te proeven van de lokale gastronomie en verschillende sporten te beoefenen. In het dorpje Oberbronn zijn marktjes, smalle straatjes met vakwerkhuizen, volop kleuren, lekker eten en wijngaarden te zien. De Elzas is een bekende wijnregio en in Cleebourg loopt een wijnroute om de geschiedenis en de vervaardiging van wijn te ontdekken. Ontdek de mooie kristallen in het Lalique museum en natuurlijk de charme van ‘La Petite France’ in Straatsburg.

We hebben een aantal opties voor Camping L’Oasis (Bas-Rhin) voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Oasis (Bas-Rhin)

Frankrijk Elzas Bas-Rhin Oberbronn

3 rue du Frohret, 67110 Oberbronn

+33 (0)3 88 09 71 96
Duits, Engels, Frans
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.