Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping Loire et Châteaux in Bréhémont

Camping Loire et Châteaux in Bréhémont is een familiecamping in het hart van de Val de Loire omgeven door prachtige kastelen in de Indre-et-Loire in de Centre. Een camping voor het hele gezin met zwembad en peuterbad en in de buurt van fantastische kastelen. Houdt u van kamperen in de natuur? Plaats uw tent, caravan of camper dan op een van de afgebakende kampeerplaatsen op deze rustige camping. De plekken zijn ruim, tussen de 100 en 130m2. Elke plek beschikt over een afvalwateraansluiting en een elektriciteitsaansluiting is altijd in de buurt. Daarnaast biedt de camping verschillende huuraccommodaties aan: mobilhomes, bungalows en ingerichte tenten. De sanitairblokken zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de wasserette staan wasmachines en drogers en op de camping maakt u gratis gebruik van Wi-Fi. In de zomermaanden kunt u vers brood kopen op bestelling. Het openlucht zwembad is verwarmd net als het peuterbadje. Rondom om het zwembad staan ligstoelen om op te ontspannen of een kleurtje te krijgen van de zon. Voor de kleintjes is er een speeltuin op camping Loire et Châteaux met glijbaan en een huisje. Het jeu de boulesterrein is voor iedereen toegankelijk en in juli en augustus zijn er zelfs wedstrijden. In de avond worden er gezellige thema-avonden georganiseerd voor alle campinggasten.

Familiecamping in de Indre-et-Loire

Camping Loire et Châteaux ligt in het plaatsje Bréhémont aan de oevers van de rivier de Loire. Rondom de camping vindt u tal van kastelen zoals het kasteel van Villandry en de prachtige tuinen. Ook het middeleeuwse kasteel van Langeais is een aanrader, u waant zich hier in vervlogen tijden. De Indre-et-Loire is ook uitstekend om per fiets of te voet te ontdekken. Op het activiteitengebied Loire Vélo Nature kunt u een GPS-tocht volgen waarbij u per fiets en via een GPS de weelderige natuur kunt aanschouwen.

We hebben een aantal opties voor Camping Loire et Châteaux voor je op een rijtje gezet:

Camping Loire et Châteaux

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Bréhémont

Lieu dit Le Stade, 37130 Bréhémont

+33 (0)9 88 28 24 85
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.