Camping Moulin de Laborde is een leuke, kindvriendelijke camping aan het riviertje La Thèze, nabij het dorpje Montcabrier in het departement Lot.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 120 m

Camping Moulin de Laborde

Camping Moulin de Laborde is een leuke, kindvriendelijke camping aan het riviertje La Thèze, nabij het dorpje Montcabrier in het departement Lot. De 17e eeuwse watermolen en zijn bijgebouwen omsluiten een gezellige binnenplaats met bar, terras, receptie, winkel(vers brood), snack en een sfeervol restaurant. De camping biedt ruime plaatsen (100 -150m²), modern, schoon sanitair en veel ruimte voor sport en spel voor jong en oud. Direct vanaf de camping zijn er diverse bospaden om heerlijk te wandelen of te mountainbiken. Ook in voor- en naseizoen zijn alle voorzieningen geopend. Gratis WiFi.

Charme camping in de Lot

De camping ligt in het zuid- westen van het departement Lot, slechts enkele kilometers van de departementen Dordogne en Lot-et-Garonne. Het is een streek met een rijk verleden en er zijn dan ook tal van bezienswaardigheden, zoals bv. de kastelen van Bonaguil, Grezels en Biron, prehistorische grotten, bastides en middeleeuwse dorpjes. Maar ook een kanotocht of rondvaart op de rivier de Lot , een bezoekje aan één van de vele Cahorswijngaarden of regionale markten, is zeker de moeite waard.

We hebben een aantal opties voor Camping Moulin de Laborde voor je op een rijtje gezet:

Camping Moulin de Laborde

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Montcabrier

Laborde D673, 46700 Montcabrier

+33 (0)5 65 24 62 06
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.