Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 350 m

Camping Pech Ibert

Camping Pech Ibert in Béduer is een natuurcamping in het hart van de Quercy in de Lot in de Midi-Pyrénées. Een kleine camping met zwembad en speeltuin. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikt over optimale privacy zonder inkijk van de buren en zijn gelegen onder de grote bomen. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Op het kampeerterrein bevinden zich vier waterpunten. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en er is een speciale ruimte voor gezinnen met kinderen. Voor campers is er een speciaal servicepunt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een houten chalet of in een van de ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Alle huuraccommodaties beschikken over terrasmeubilair. Op de camping vindt u een bar, een campingwinkel en broodservice. Camping Pech Ibert beschikt over een verwarmd zwembad, geheel omheind. Rondom het zwembad staan ligstoelen om een oogje in het zeil te houden. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Tevens is er voor de kinderen een speeltuin met glijbaan, schommels, een speelhuisje en andere speelautomaten. Op woensdagen van 10 tot 12 uur tijdens het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen. Zo zijn er spelletjes en creatieve knutselochtenden. Ook kunt u spelletjes lenen zoals Scrabble, Uno en kaartspelen.

Natuurcamping in de Lot

Ontdek, tijdens uw verblijf op camping Pech Ibert, de prachtige Lot met de stad Figeac; u waant zich in de Middeleeuwen tijdens een bezoekje aan dit prachtig gerestaureerde stadje. Er zijn tal van activiteiten in de buurt van de camping: de kleine trein en georganiseerde excursies. Bezoek ook de markt op zaterdagochtend. Het museum Champollion laat u de prachtige schriften van de wereld zien. Ook wandelaars komen aan hun trekken in de Midi-Pyrénées. Er zijn verschillenden uitgestippelde routes en prachtige vergezichten. U kunt bij de receptie gidsen en wandelkaarten krijgen. Verder is het hier prima fietsen, mountainbiken, vissen, kanoën en paardrijden.

We hebben een aantal opties voor Camping Pech Ibert voor je op een rijtje gezet:

Camping Pech Ibert

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Béduer

Mas de Vergnes, Beduer

+33 (0)5 65 40 05 85
Engels, Frans, Spaans
half maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.