Camping La Côte de Nacre is een leuke familiecamping aan zee in Normandië tussen Arromanches en Quisterham. De camping ligt op 500 meter van het strand!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 132
Huuraccommodaties: 354
Kampeerterrein: 10 ha

Camping Sandaya la Côte de Nacre

Camping Côte de Nacre is een echte familiecamping aan zee in Normandië tussen Arromanches en Quisterham. De camping ligt op 500 meter van het strand en is het ideale vertrekpunt om de bezienswaardigheden in de Calvados streek te ontdekken. In de omgeving liggen de D-Day landingsstranden, Mont-Saint-Michel, Caen, Bayeux, Lisieux, Cabourg, Deauville-Trouville en Honfleur. Op de camping heeft u beschikking over een waterpark met twee zwembaden, bubbelbad, wellness en kinderbad. Er staan langs de rand van het zwembad zonnebedden. Ideaal voor een rustgevende vakantie in Frankrijk. U huurt op Camping Côte de Nacre eersteklas cottages met twee of drie kamers en fraaie kampeerplaatsen.

Vakantie aan zee in Normandië

Op 500 meter ligt een fijn zandstrand waar u kan zwemmen en vissen, maar ook verschillende watersporten kunt beoefenen (windsurfen en catamaran zeilen). Op de camping kunt u fietsen huren en terecht in het campingwinkeltje, een wasserette, een bar, een restaurant en heeft u keuze uit diverse afhaalmaaltijden. En moderne luxueuze sanitaire voorzieningen.

Camping Sandaya la Côte de Nacre

Frankrijk Normandië Calvados Saint-Aubin-sur-Mer

17 Rue du Major Général James Moulton
14750 Saint-Aubin-sur-Mer

+31 (0)20 21 92 17
eind maart - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.