Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 214
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Signol

Camping Signol in Saint-Georges-d’Oléron is een kindvriendelijke camping aan zee op het mooie en groene eiland Île d’Oléron. De camping met zwembad en peuterbad ligt in een bosrijke omgeving vlakbij de jachthaven en de visserij van Saint-Georges-d’Oléron in de Charente Maritime. Op de camping heerst een vriendelijke en ontspannen sfeer. Neem een duik in het verwarmde zwembad, ontspan in de sauna en het stoombad of huur een fiets om de omgeving te ontdekken. De camping biedt kampeerplaatsen, ingerichte tenten, chalets en stacaravans. Uw kinderen kunnen spelen in de speeltuin op de trampoline en speeltoestellen. U kunt eten in het restaurant met een ruime keuze aan gerechten. Onder leiding van het animatieteam worden er diverse sportieve activiteiten en excursies georganiseerd. Bijvoorbeeld fietsen rond het eiland en een bezoek aan Fort Boyard, Fort Royer, oesterfarms en la Rochelle.

Kamperen op het eiland Île d’Oléron

Voor de liefhebbers van culturele en historische monumenten is een bezoek aan de Romaanse kerk van Saint-Georges-d’Oleron, het oudste gebouw op het eiland, meer dan waard. Populair is ook de vesting van Château d’Oleron. Meer actief, bezoek de moerassen en de enorme bossen, ontdek de lokale flora en fauna Le Marais aux Oiseaux en de zoutmoerassen.

Camping Signol

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Georges d'Oléron

121 Avenue des Albatros, 17190 Saint-Georges-d’Oléron

+33 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.