Camping A la Rencontre du Soleil in Le Bourg-d’Oisans is een 5 sterren camping met zwembad vol charme en karakter in Isère in de Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 1,6 ha
Hoogte: 720 m

Camping A la Rencontre du Soleil

Camping A la Rencontre du Soleil in Le Bourg-d’Oisans is een 5 sterren camping met zwembad vol charme en karakter in Isère in de Rhône-Alpes. De camping ligt in het hart van de Oisans aan de voet van de Alpes d’Huez. U heeft keuze uit 77 ruime standplaatsen en 27 fraaie huuraccommodaties, zoals chalets, mobil homes en woonwagens. Het sanitair is prima in orde. Op de camping zijn een zwembad en sportterrein aanwezig. Je kunt op camping A la Rencontre du Soleil handballen, basketballen, volleyballen, badmintonnen en tennissen. Voor de kinderen zijn er een speeltuin en kids-club (in het hoogseizoen) met animatie en spelletjes aanwezig. ’s Avonds worden er verschillende voorstellingen en muziekavonden georganiseerd voor jong en oud. Een ideale vakantiebestemming voor wandel -en fietsliefhebbers!

5 sterren camping in de Isère

Camping A la Rencontre du Soleil ligt valt onder de gemeente Le Bourg-d’Oisans vlakbij de Les Deux Alpes en de Alpe d’Huez, bekend van het wielrennen Alpe d’Huzes. U bent hier in een bloemrijke, groene en beboste omgeving in de Franse Alpen. In de omgeving van camping A la Rencontre du Soleil kunt u sportief racefietsen, mountainbiken, raften, bergklimmen, en wandelen langs groene weilanden, riviertjes, prachtige ravijnen en bergpassen in een uitzonderlijk mooi landschap.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et paysages A la Rencontre du Soleil voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et paysages A la Rencontre du Soleil

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Le Bourg-d'Oisans

Route de l’Alpe d’Huez, 38520 Le Bourg-d’Oisans

+33 (0)4 76 79 12 22
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.