Meer foto's

Sites et Paysages Belle Roche

Camping Belle Roche in Lalley is een kalme camping op 65 kilometer van Grenoble aan de voet van de Col de la Croix Haute in de Isère in de Rhône-Alpes. Een locatie voor iedereen die houdt van de rust van de natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over het glooiende kampeerterrein. U geniet van prachtige uitzichten en de rust. Er zijn drie sanitairblokken op de camping. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en er is een verschoontafel aanwezig. Naast kamperen in de vrije natuur kunt u ook overnachten in een van de mobilhomes of in een caravan. Ook is het mogelijk uw vakantie door te brengen in een pod, een ecologisch huisje met een slaapkamer en terras. Op de camping kunt u gebruik maken van de WiFi-verbinding. Daarnaast is er een bar met restaurant waar u een hapje kunt eten als u zelf geen zin heeft om te koken. Camping Belle Roche beschikt over een mooi zwembad met rondom ligstoelen. Buiten onder een overkapping staan verschillende fitnessapparaten voor iedereen die ook tijdens de vakantie graag in vorm wil blijven. Er is een speelterrein waar kinderen kunnen spelen en ouderen balsporten kunnen beoefenen. Voor kinderen is er ook een grote trampoline om al hun energie in kwijt te raken.

Rustige camping in de Isère

Gelegen in de Vercors in een uitzonderlijke omgeving ver van alle drukte en luchtvervuiling zult u uw vakantie op camping Belle Roche ervaren als een paradijs. Overdag geniet u van het uitzicht op de bergen en ‘s nachts van de vele sterren. In Trièves vindt u een avonturenparcours in het bos voor een leuk dagje met het hele gezin. Bezoek de Notre Dame de la Salette en geniet van de historie van dit bouwwerk. Deze omgeving leent zich ook uitstekend om lange wandelingen en fietstochten te maken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sites et Paysages Belle Roche
Frankrijk Rhône-Alpes Isère Lalley

38930 Lalley

Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe