Prachtige camping met zwembad op het platteland in het oosten van Frankrijk. Boek een stacaravan, vakantiehuisje of ruime kampeerplaats!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 28
Kampeerterrein: 23 ha
Hoogte: 220 m

Camping La Maribelle

Capfun Camping La Mirabelle is een groene familiecamping midden in de natuur van maar liefst 23 hectare in de Lorraine in het noordoosten van Frankrijk. U kunt er stacaravans, gîtes of kampeerplaatsen huren op de camping.Voor een heerlijke vakantie met het hele gezin of met vrienden in een internationale omgeving waar van alles te beleven is. Er zijn volop activiteiten op Camping La Mirabelle zoals een voetbalveld, een tennisbaan, maar u kunt er ook basketballen en volleyballen. Dat is niet alles want er is ook een minigolfbaan, maar liefst drie jeu de boulesbanen en natuurlijk een zwembad. Op het meer kunt u waterfietsen die te huur zijn op de camping en een hengeltje uitgooien is ook mogelijk. In het hoogseizoen wordt er twee keer per week een activiteit georganiseerd zoals bingo, een disco-avond of er wordt een film getoond.

Kamperen in de natuur

Vlakbij Camping La Mirabelle liggen een aantal leuke pretparken voor een gezellig gezinsdagje. Ga eens naar Parc Walygator of Parc Zoologique en bewonder alle dieren. Ga op avontuur in de bomen en volg een mooi parcours in Parc Aventures op 15 kilometer van de camping. Bijkomen tijdens uw vakantie kan in Thermapolis met heerlijk verwarmde baden. De camping is ideaal gelegen om niet alleen Frankrijk te bewonderen, maar ook Luxemburg, Duitsland of België.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping La Mirabelle voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping La Mirabelle

Frankrijk Lorraine Moselle Volstroff

Route de Luttange, 57940 Volstroff

+33 (0)3 82 56 93 40
Duits, Engels, Frans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.