Capfun Château De Galinée

In een park vol bomen en schaduw van 14 ha tussen Cap Fréhel en Saint Malo, op 5 minuten van hele mooie stranden, zult u genieten van de charme van oude stenen, het comfort van de voorzieningen en de services van hoge kwaliteit van een 4 sterren camping. Capfun Château De Galinée ligt om een mooi kasteel heen en beschikt over een heerlijk zwemparadijs met binnenzwembad, glijbanen en peuterbad. De camping heeft daarnaast een midgetgolfbaan, tennisbanen, een sportterrein, kinderboerderij, campingwinkel en een bar, waar je lekker kunt eten en drinken. In de zomer worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals muziekavonden, aquagym en een animatieprogramma voor kinderen. De camping heeft staanplaatsen, pipo wagens, huurtenten en chalets te huur.

Geniet van het lekkere strand

Capfun Château De Galinée ligt op slechts een paar kilometer van het heerlijke strand van de Atlantische kust. Je kunt er dan ook genieten van lange stranddagen of lekkere wandelingen. De camping ligt daarnaast langs twee kleine vijvers, waar je uitstekend kunt vissen. De omgeving is erg groen en leent zich dus voor wandel- en fietstochten.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Capfun Château De Galinée voor je op een rijtje gezet:

Capfun Château De Galinée
Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Saint-Cast-Le-Guildo

La Galinée, 22380 Saint-Cast-Le-Guildo

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe