Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 160
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 13 ha
Hoogte: 60 m

Château de Martragny

Kampeervakanties op Château de Martragny in Frankrijk, platteland aan zee, in het hartje van Laag-Normandië, dichtbij de Invasiestranden. Kamperen met de tent of met de caravan op een unieke plekje. Een 4 sterren camping in het park van een 18de eeuws kasteel, een familiecamping met 160 ruime, rustige kampeerplaatsen, compleet geïntegreerd in de natuur (boomgaarden, heggen) en een verwarmd zwembad (nieuw sinds 2020!) met kleine kinderbad, een visvijver, speeltuinen, een tennisbaan in kunstgras, een voetbalveld omringd door eeuwenoude bomen. Een charme camping in Normandië met een winkeltje, een bar en een restaurant in mooie gerestaureerde bijgebouwen. Vakantiehuisjes en gastenkamers in het kasteel, 3 Lodge tenten te huur op de camping.

Camping & glamping in Normandië

De camping Château de Martragny is een ideale uitgangspunt voor uw verkenningstochten zoals het Wandtapijt in het mooie stadje van Bayeux, de D-Day Invasiestranden van Juni 1944, … een uitstapje naar de pittoreske haven van Honfleur of naar de prachtige abdij van Le Mont Saint Michel is ook aanbevolen. Met de auto, met de fiets, te voet …… ontdek onze mooie streek en haar rijke erfgoed, kastelen, abdijen, boerderijen, …

We hebben de beste opties voor Château de Martragny voor je op een rijtje gezet:

Château de Martragny

Frankrijk Normandië Calvados Moulin en Bessin

52 Hameau St Léger Martragny, 14740 Moulin en Bessin

0033 (0)2 31802140
Engels, Frans, Nederlands
mei - augustus

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.